Nabolaget i Aarhus

Nabolaget ligger på hjørnet af Møllevangs Allé og Katrinebjergvej i 8200 Århus N. Området har tidligere huset en tidligere jernvirksomhed A/S Jernkontoret. Den 11.993 kvm store grund er en del af Katrinebjerg-kvarteret, som udgør en vigtig del af den attraktive Aarhusbydel, Christiansbjerg.

 

Nabolagets nabolag

Hele området omkring Nabolaget rummer både veletablerede villakvarterer og områder som er inden i en spændende udvikling fra industri til bolig, vidensvirksomhed og lettere erhverv. Af samme grund er Katrinebjerg officielt udnævnt til Aarhus’ svar på Silicon Valley.

 

Udannelse

Med en bolig i Nabolaget kommer du til at bo lige midt i uddannelsesaksen samt tæt på lokale indkøbsmuligheder og Aarhus midtbys mange kulturelle tilbud.

På Katrinebjerg finder du bl.a. en lang række af Aarhus Universitets mange institutter og afdelinger. Samtidig ligger School of Business and Social Sciences (Handelshøjskolen), Danmarks Medie- og journalisthøjskole og Aarhus Tech også tæt på.

 

Shopping

Storcenter Nord er blot et stenkast fra Nabolaget. Her finder du ca. 50 specialbutikker, supermarkeder og restauranter med lange åbningstider 7 dage om ugen.

Det tager under 10 min. at komme til Aarhus Domkirke på cykel fra Nabolaget. Tager du vejen gennem Botanisk Have bliver cykelturen hyggelig, og du kan følge årstidernes gang.

 

Transport

Desuden er der et godt netværk af bybusser lige i nærheden og på længere sigt vil Letbanen gøre infrastrukturen til og fra Aarhus N endnu mere problemfri

 

Lige i Nabolaget

0,4 km - Storcenter Nord
0,4 km - IT Byen
0,9 km - Fitness center
1,0 km - Botanisk have
1,0 km - Århus Universitet
1,5 km - Handelshøjskolen (ASB)
1,6 km - Journalisthøjskolen (DMJX)
2,3 km - VIA University College
2,5 km - Skejby Sygehus
2,7 km - Aarhus Domkirke
2,7 km - Aarhus Ø
3,1 km - Banegården
3,2 km - Den Permanente (Badestrand)
4,0 km - IKEA
4,0 km - Bazar Vest