lejlighederne i Nabolaget har det formål at skabe rammerne for en velfungerende hverdag. Det er et sted hvor du får ro selvom du bor tæt på midtbyen.

Ejendomsselskabet Olav de Linde udbyder i første etape 272 ud af i alt 390 lejligheder fordelt på syv velbeliggende huse på toppen af Katrinebjerg og Christiansbjerg i Aarhus. De enkelte huse er mellem 5 og 14 etager høje. Du kommer til at bo tæt på det kulturelle Aarhus, universitetet og andre uddannelser, indkøbsmuligheder, fitness og byens mange tilbud. Beliggenheden betyder også, at du kommer til at bo i et område med god infrastruktur, frisk luft og grønne områder.
 

Plads til alle

Nutidens lejere har ikke kun fokus på størrelse, pris og funktionalitet. I Nabolaget er der kræset for alle de detaljer, som er med til at skabe trivsel og gøre din bolig mere hjemmeligt. I Nabolaget er der plads til alle og boliger til ethvert behov. Uanset om du er studerende, en lille nybagt familie, alene eller om du lever et senior liv.

 

Bo-Glæde

I Nabolaget er der fokus på ’Bo-glæde’. Det betyder, at der både skal være plads ude og inde. Det betyder også, at der skal være kvalitet og holdbare løsninger, som du hver dag sætter pris på. Der skal også være mennesker omkring dig, som du kan hilse på i de tidlige morgentimer på vej mod dit studie eller drikke en kop kaffe med over børnenes leg sidst på dagen. Endelig kræver det også en nærværende og ansvarsfuld udlejer, som altid er i nærheden, når du har brug for det.

 
 
 
 

Materialer

I Nabolaget er der kræset for detaljerne. Intentionen har været at bygge lejeboliger med et godt miljø, som ikke ligner traditionelle udlejningsbyggerier. Overliggeren er sat højt, når det kommer til kvalitet. Det ses b.l.a. i valget af materialer.

Som lejer af en bolig i Nabolaget får du et gennemtænkt hjem, med massive døre med egefinér egetræsgulve, rummelige altaner samt moderne kabling med mulighed for lynhurtigt og stabilt trådløst netværk.

Nabolaget anvender mange ’ærlige’ kvalitets- og naturmaterialer – såsom skifer, egetræ og natursten. Det er ikke blot smukke materialer men også holdbare. I en række lejligheder bliver der benytte genbrugsmursten til udvalgte vægge, der skaber en unik stemning.

 

Fælles gangareal

 

Vægge: beton og / eller hvidmalet

Gulv: Natursten

Loft: Listeloft i eg

Entrédøre: Eg, lak
 

Lejligheder

Køkken: HTH, hvid med enkelte elementer i egefinér. Ledlys under overskabe

Hårde hvidevarer i køkken: Opvaskemaskine, køle-fryseskab, kogeplader, emhætte og ovn

Vægge: Beton, hvidmalet samt udvalgte vægge udført i genbrugs-mursten eller beton der er enten rå eller lakeret

Gulve: Egeparket, massiv

Loft: Primært hvidmalet beton

Alle indvendige døre er trædøre med egefiner
 

BADE / VASKERUM

Vægge: Fliser i brusekabine, eller hvidmalet beton.

Inventar: Hvide elementer. Underlimet håndvask i naturstens-bordplade

Hårde hvidevarer: Vaskemaskine og tørretumbler

Gulv: Natursten

Belysning: Indbyggede spots
 

Parkering

Der er mulighed for at leje p-plads i p-kælderen.

Parkering i p-kælder kr. 500 pr. md.

Cykelparkering kan foregå ved boligen samt i p-kælderen.